Om Oss

Robert Göransson - Daglig Leder
Robert Göransson er daglig leder og har jobbet mye med både HR og systemutvikling gjennom årene

Hvem er
meet dottie for?

Dottie passer perfekt for deg som driver i en liten eller mellomstor bedrift. Systemet er designet for å kunne vokse i og enkelhet, med fokus på intuitivt brukergrensesnitt og smarte funksjoner du har bruk for. Vi er dessuten et lite selskap selv, men med hjerte for HR og data.

dottie?
- Merkelig navn

Well, thanks! Foruten å skille seg litt ut fra bransjen liker vi godt ideén om å skulle “connect the dots”. Vi kobler nemlig sammen bedriftens viktigste ressurser (menneskene) med en av bedriftens viktigste personer (de med personalansvar). Og jo mer glad vi ble i løsningen, jo mer personifiserte den seg videre til Dottie. Og for å introdusere løsningen til våre herlige kunder, så ble altså “Meet Dottie” til.

Haakon Brendalsmo - Customer Success Manager
Haakon Brendalsmo ser til at alle kunder lykkes med Dottie
Kjetil Ellestad - Daglig Leder, Amesto People
Kjetil Ellestad er daglig leder i Amesto People, som er veldig gode venner med Dottie

Del av noe større

Vi er en del av Amesto konsernet, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002. Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam og er representert i over 50 land gjennom Amesto Global. Vi er stolte av å være en del av et konsern som bunner i gode verdier og nytenkning.

People, Planet, Profit

Det er god business å tenke trippel bunnlinje -  people, planet og profit. Det mener vi i Amesto. Vi velger å kalle det Corporate Social Value fordi vi ser verdien i den jobben vi gjør og det vi tilfører, både til våre selskap og til samfunnet vi opererer i.

Les mer om trippel bunnlinje på amesto.no

Komme i kontakt?

Har du spørsmål eller tanker? Del dem med oss på hei@dottie.no eller bruk kontaktskjema så kommer vi tilbake til deg

Kontaktskjema

Takk! Vi har mottat henvendelsen og kontakter deg så fort vi kan
Oops! Noe gikk feil med å sende henvendelsen,
kan du prøve på nytt?